A kóddal nincs baj ,a 12V-ot azért tettem rá ,mert 5V-al működik ,elketyeg,lehet kódolni,tesztelni,de ajánlott a 8-12V tartós üzemhez.
Azért mókoltam bele miután jó volt,mert nem tudom még mindig miért,de az A szegmens mindig világított,lentebb leírtam a hibajelenséget.
Az új led digit 10 percig jó volt azután ,ismét megjelent a hiba(feleslegesen égett az "A")A 12V-t másik oka,hogy a Ledek fényereje kevés volt
asztalon külön másikkal összehasonlítva(3,8V) ,az erősebben világított.
A nanohoz kapott tüskesoros aljzat (made in china)kiderült 2 csatlakozója alig érintkezett (új!!!)vezetékkel kellett áthidalni.Ezek után
nem bízom semmi bedugós dologban,direkt forrasztás és kész.
A lényeg,hogy a másik Arduino (a nem Nano)-val ugyanez a hiba van "A" szegmens ha olyan kedve van világít.20x megnéztem zárlatra
de mint írtam közösítve van a másik 2 számjeggyel ,azok rendesen csak akkor világítanak ha kell.Még beszerelés előtt végigpróbáltam
külön csak azt az egyet ,tökéletes.Az arduino lábait hiába mérem voltmérővel a multiplex miatt csak
0,6 -ot mutat.Ezek a ledek simán bírják a 4 V-ot(piros),az kell nekik a rendes fényhez,nem ellenállás.(azzal is próbálta 120 ohmmal