Akkor most bővebben leírom.Előbb is leírtam 20 percben,de amikor ráklikkeltem a küldésre
azt írta az index nincs hozzáférésem és az egész elveszett.
A jó kódot kimentettem txt -be és ha semmi sem jó visszatérek az utolsó jó helyzethez.
Minden kötést forrasztottam,még az Arduinonál is a bedugós sz@rok kiiktatva
Egyenként a 3 digit lepróbálva , 1 -től 9 ig szépen kiír mindent.
Az F betűt beírtam,de nem fordult le,egyből hibajelet adott,ezért hanyagolom.
Volt,hogy ment szépen anélkül is.
- A project:autó kerékre belül mágnes szemben vele a Hall ,ez számolja hányat fordult a kerék.
Ez a hall adja a jelet ,amit meg szertnék számolni,ezt beszorozva a kerülettel megkapom a pontos métert.
Nem országúti üzem hanem rally ,ahol pontosan kell tudni(10m pontosság elég)a megtett utat a következő manőverig.
A beépített napi számláló 100 m alatt nem számol,és nem lehet nullázni ,csak egy csomó tekeréssel.GPS tiltott mert
a szabály ezt írja.50 kmh sebességnél másodpercenként kb 10 x ad jelet ez nem sok egy arduinonak.
Az egyes métereket nem kell kiirni ,túl gyorsan ugrálna a kijelző,ezért csak a megtett 10 m-eket akarom tudni(1 "0" lehagyható)
még délben szépen kiirt mindent (2 szegmensen ,de a 3.szám nem volt meg.
Most azt csinálja hogy kiirattam vele azt hogy "88" (a legnagyobb terhelés miatt) semmi baj nem volt.
1 perc múlva újraindítottam ,66 -ot akartam irni és MEGINT csak 2 vizszintes vonal volt(G szegmens)
kihúztam egy digitet átírtam hogy csak 1 -et írjon ,kivettem a digit pint hogy 1 maradjon és 1-9 megint jó.
Nagyon nem értem,ez lehet könyvtár hiba,megpróbálom valami más könyvtárral.