patek 61895 Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1118
üdv !
supertzar : tegnap végre kiolvastam a HAMMER-t,és lenne néhány észrevételem :hiányolom az igazán kemény zenéket,jó volt VADER,HATE ETERNAL...
de szerintem ez kevés....remélem a következő számban tényleg lesz IMMORTAL és MAYHEM(jaj de várom már)és még egy csomó durva banda...
tudom-tudom ez a lap nem csak erről szól,de most szerintem tényleg sok volt a lágyabb cucc...én is szívesen olvasok a STRATO-ról,a WITHOUT FACE-ről ,sőt a POKOLGÉP interjú is tetszik,de az AC/DC
a H-D BAND,a NOTTINGHAM ....ja meg a DIO...
még a "NYAKFIAM" cikket is olvastam,mert nagyon jót zúztak a TILOS PARTY-n...
a másik,a posztertéma....mostanában örült a fejem,
volt IMMORTAL,MARDUK,SATYRICON...de a mostani egy kicsit gyenge eresztés volt(a MAYHEM-et el is felejtettem)
szerintem jó lenne úgy ahogy volt:csak 2 banda képe,így legalább nagyban díszeleghet a falon..
tehát jöhet a NILE,NEUROSIS,EMPEROR,AMORPHIS,IN FLAMES,NEVERMORE,OPETH...
nem csesztetés képpen írtam ezeket,csak egy vélemény.....bocs
már nagyon várom az új CD mellékletet,remélem az is hasonlóan ilyen jó lesz...bár gyanítom a SR2000
nem nagyon van időtök az ilyenekre......
addig is jó munkát......
szóval nem puttózni akarom a lapot csak jó volna megtalálni a helyes egyensúlyt hamár egyesek szerint újra "divat" lesz a DEATH metal,a BLACK metal meg úgyis felkapott mostanság...
én személy szerint nyitott vagyok szinte minden stílusrabár a legdurvább zenéket kedvelem leginkább,de a MAYHEM után képes vagyok pl:OPETH-et hallgatni...ugyanúgy a NEUROSIS után ARCTURUS-t
vagy IN THE WOODS-ot...
tényleg ,mi van most az ARCTURUS-szal ????
na ennyi elég is mára