tux
2023.04.24
|
|
0 0
87073
|
A szentendrei nyerges ügyesen átalakította az NC nyergét, róla el tudom képzelni, hogy ezt is meg tudja csinálni jóra, de még nem tudtam rávenni magam a postázásra, meg hogy két hétig itt nézegessem nyereg nélkül. Azért csak nyakon kellene vágni pár tesztelőt péklapáttal. Vagy 20 tesztet végignéztem, sehol nem említik a hosszabb távon kényelmetlen nyerget. Tiger fórumomon utánaolvasva köztudott probléma, nem mindenkit érint, de sokan panaszkodnak rá. Olyan mint a 900-as Tiger térdre fújt meleg levegője, Dodoron kívűl senki nem említi semmilyen tesztben. Mondjuk arról könnyű elképzelni, hogy hűvős, esős angol időjárásban térdprotektoros motoros nadrágban nem zavaró, de a nyeregben nehéz máshogy ülni. A fórumok szerint a Touratech nyereg a nagyon jó, de az nem kapható. A másik javaslat zselébetétes biciklis nadrág a motors nadrág alá. Hát ahhoz sem kaptam kedvet. :) Hogy valami jót is írjak, a Tigerre tök jó telefontartót szereltem, könnyű betenni, kivenni a telefont, jól tartja és 1200 milliamperrel tölti vezeték nélkül. Eddig jobban tetszik, mint a BMW connected cradle-je, negyed áron. GS-re szereltem ilyen első sárvédő toldatot, hibátlan és jól is néz ki. Meg ilyen hátsó toldatot, utálom, hogy a csizmámra és a hátsó rudóstagra szórj a vizet. Ezzel nem vagyok megelégedve, kicsit hozzáér a lengővillához. Nagyon hozzáért, megmelegítve sikrült javítanom a formáján, de nem lett tökéletes, azt nem szeretném, ha ledörzsölné a fekete festéket a lengővilláról, valószínűleg leszerelem. Pedig hatékony, tegnap menten vele esőben és száraz maradt a csizmám, bal csima hátsó belső része szokott koszos, vizes lenni eső után. Tud esetleg valaki olyan változatot, ami nem ért a hátsó villához? |
Előzmény: zöld_I (87072)
|
|