fargo Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1607
Üdv kollegák!

Az autóm már a fényezônél van, holnap reggel jönnek az alkatrészek, elvileg péntekre kész is lehet :-)

Ma próbáltam egy eladó 850 T5-R-t, fullos, fekete, 95-ös és 112e km-t futott. Állítólag 350 lóerô és 500+ Nm, de ezt nem nagyon éreztem. Megy rendesen, de nem jobban, mint az én T5-ösöm, amelyik kettesben is, hármasban is sokkal agilisabb. Végig figyeltem a turbonyomás kijelzôjét, hát nem akart rendesen kifeküdni. Szóval vagy nem 350 paci, vagy már halódik a turbo, nem tudni. Ráadásul állítólag 2.3-as a motorja.

Ami nagyon tetszett benne, az a bôr / alcantara belsô (wowwwww!), a 17-es titán felnik, a sportkipuff, (gyári, szép morcogós a hangja), meg a sportfutómű, ami a híresztelésekkel ellentétben NEM rázta ki a fogamból a tömést, viszont érezhetôen jobban fogta az utat a kocsi.

Ma arról fogok álmodni, hogy elcseréljem-e az enyémre. Kb másfél milkával többre tartják, mint amennyiért én vettem a gépet, pedig fél évvel öregebb és már most 20 ezerrel többet futott. Lehet, hogy jó vétel volt az autóm? (IGGGEN :-) Szóval ha ezt a másfél milkát rákölteném a sajátomra, akkor még jobb autó is lenne belôle, mint az a T5R. Ki is lehetne rá rakni az R betűt, csakhogy az akkor már nem "autentikus"...

na mindegy, reggel meglátom-tom-tom...