Törölt nick Creative Commons License 2023.04.23 0 0 87067

A 60-80-as tempót én tartom fenn magamnak:-)))) slow driving mode:-)

Ez van, tényleg, nekem ez a kényelmes utazási sebesség. Ebben érzem biztonságban magam. Enni így is eszik a gép 4-5 litert, de ez nem zavar, nem a sietés a cél. Meg az utak állapota sem olyan...

Tegnap volt egy Bp-Gödöllő-Kartal-Palotás-Apc és vissza köröm. Nézelődni voltam, ennyi. A kihalt hátsó utakból van olyan, ami nem is rossz minőség (meg van a katasztrófa minőség Szarvasgedénél, na ott a kátyúkra azért nagyon kell figyelni)

(csak engem zavar az M31-en Gödöllő fele, hogy ilyen hosszanti csíkok vannak az útburkolatba belemarva) és totál visszi a motor kerekeit ez az asztfaltban futó csíkozás, legalább is számomra kissé instabil a motor így, nem éreztem vmi biztonságosnak. (ilyen van máshol is, amikor lovagolni megyünk Felsőpakonynál, vhogy nekem ott is ez az instabilitás feeling jön azon a szakaszon)

A másik meg az M31-en a híd/felüljáró illesztései ilyen egymásba futó vasfogak és ebből van asszem 4x, ezek totál megdobják a motort...hát én ott nem megyek 100 felett, sőt..ott kb mindig lever a víz)

Aztán sikerült elhagyni a féklámpa búrát. menet közben..nem volt egy életbizti így menni tovább, úh addig szünetel a motorozás, míg ez orvosolva nincs...sajnos várható volt..

Ettől független jó karika volt. 

Előzmény: HorváTH 69 István (87058)