Atyuska Creative Commons License 2000.04.04 0 0 53
Szia !

1. h\r : a mult héten nem érkezett még váltó, de talán ezen a héten igen. Az árát még nem tudják, de szerintem úgy 15 e. környékén lesz. Aki még nem vett kormányt, s szeretne váltót is, annak mindenképpen érdemes megvárnia az együtt szerelt változatot, mert ahhoz már továbbfejlesztett kartridge jár, s ráadásul még olcsóbb is.

2. A Collin rally FFB hatása tényleg példaértékű, nem úgy a TOCA2-nél, mert ott csak az autónak megfelelő (és rugózásnak) erősséggel remeg, ja meg az út szélén egy kicsit.
A NFS II, IV -nél a FFBet mindig mintának hozzák fel, de ott annyira nem tökéletes, mint a Collinnál. A most megjelent Rally championship 2000 viszint ismét egy kimondottan jól elkészített FFB-es támogatás.

3. A Ferrari-s kormányt már nálunk (pixel multimedia) is lehet kapni. a nem FFB-es változatot viszont senkinek sem ajánlom, mert a pedálja teljesen átlag alatti. A FFB-esnél a kormány nagyon profi, s minden a helyén van, csak a pedál nem elég csúszásbiztos. Ha valaki erre pályázik, akkor várja meg, míg máshol is lehet kapni, mert a pixel kimondottan magas árairól híres.

4. Boeder FFB nél, ha a vezérlő pultnál nem látod, akkor használd az USB-t. Itt előfordulhat, hogy csak az egyik csatlakozóban fogod látni a kormányt. Én mindenképpen az USB-t létesítem előnyben, mert adott idő alatt több infót tudd közvetíteni, tehát gyorsabban tud vezérlét átadni a gép a kormánynak. Az USB miatt, viszont win95 alatt semmi remény. s Win98 (nem SE) alatt is általában driver frissítéssel megy a dolog, tisztelet a kivételnél.
E kormánynak van két nagy előnye, hogy igen pontos, s hogy aránylag elég kényelmes, s még kézi váltó is van rajta, viszont hátrány a pedálok valósághűtlensége.

Most már befejezem, mert ez már nekem is sok.