Édes Paulinám, tejjesen le vagyok lombozódva! Csak az vigasztal, hogy ezek szerint az Alföldi meg a Colunga se kapott puszit. Látom a hétvégén egészen összezsugorodott a szíved csücske, pediglen én nem eztet érdemlem! És én még tejjes eufóriában voltam miattad (míg te eufúriában!), pénteken számos seritalt ittam meg csakis a te tiszteletedre, sőt még asztán gondoltam, hogy te ennél is többet érdemelsz, úgyhogy szombaton megittam SZÁMTALANT. A hosszúra nyúlt hétvégén bekalandoztam az egész Balaton-felvidéket (mely tuttommal még nem tartozik Kamcsatkához), Salföld nagyon király vót, de még királyabb vele átellenben Kisörs. Most nem mesélek részleteket, mer annyira rosszak még nem voltatok, elég legyen annyi, hogy a salföldi krimóban összefutottam egy csomó igazi kovbojjal meg zámbójimmyvel.
Te jimmy, mondok neki, tudod-e, hogy péjembé sokkal, de sokkal szebb nálad? Nem is igaz, monggya, -de látom, hogy mán sértődik meg az érzékeny barma-, csak azé mondod, mer be vagy baszva! De télleg, ha mondom!- repligázok. Erre elkezdi énekelni, hogy "Óóóóóhhhhhh isteneeeem, óóóóhhhh isteneeem...", csak hogy bosszancson, mer tuggya, hogy ki nem állhatom. Inkább kirohantam a krimóból, hogy szemrevételezzem a falu nagy szülöttye, Salföldi Róbert monumentális szobrát, de nem találtam, mer a mútkori közszereplése után a népharag ledöntötte a talapzatáról. Utána meghallgattuk vagy haccor Iggy Poptól az "I'm sick of you"-t, jimmy persze fikázta, én meg végig rád gondoltam közben.
Na én így a rózsaszínben, pmb meg közben trónfoszt, elfordítja tőlem fényes orcáját, pedig én má aszhittem, hogy a csúcson vagyunk, má azon törtem a fejem, hogy hovatovább, mer innen már vagy repülünk, vagy zuhanunk, de úgy láccik az utóbbi.
Ma NEM kap puszit: Libertine, Alföldi és Colunga. Pmb-n még gondolkodom.