Sziasztok!
Nagyon szeretem az álmokat, egyrészt nagyon érdekesek, másrészt nagyon sokszor világítanak rá indirekt módon problémákra, helyzetekre az életemben. Egyetértek azzal, hogy az álom igazi üzenetét csak maga az álmodó értheti meg.
Viszont volt két valódi előjelző álmom, amikor nem szimbólumok jeleztek, az egyik egy éve, a másik egy-két hónapja. Az első: azt álmodtam, hogy a kutyám összeveszik egy másik kutyával, az megharapja a lábát, nyílt törés, ölben kellett volna hazavinnem szegényt, de nem bírtam el. Felébredtem, elmeséltem az álmot a páromnak, levittem a parkba a kutyát és majdnem szó szerint ez történt, csak nem volt harapás és nyílt törés, hanem a csetepaté miatt a combcsontja ugrott ki a csípőjéből. Amikor kétségbeesetten ugatni kezdett, rögtön tudtam, hol a baj. És elég sokat küszködtem, mire megtettem vele a házunkig vezető pár száz métert.
A másik álom: vulkánkitöréssel álmodtam, menekültek az emberek. Este bemondták a Híradóban, hogy kitört az Etna. Ugyanakkor hozzátették, hogy a lakosságot nem fenyegeti. Itt különösen meghökkentem az álmomon, hisz nincs az az erős érzelmi kötődés, mint az első esetben, bár a nyáron a helyszínen jártunk.