Persze. Itt vagyok, mindent olvasok, csak nem nagyon van mire válaszolni.
Viszont az IPA-bevallással befürödtem. Először beadtam egy egyszerűsítettet, arra kiderült hogy 50E a minimum adó. Akkor beadtam egy nem egyszerűsítettet is, azt meg nem fogadták el mert önellenőrzéssel kell beadni, azzal együtt meg írni az adóhivatalnak egy e-levelet ezzel kapcsolatban.
Az önellenőrzést se fogadták el, meg az a kurva e-levél se jó nekik ami szintén sablonokból áll amit a franc se tud értelmezni. Aztán csütörtökön felhívott egy nagyon kedves hölgy hogy micsináljak, a legjobbkor mert éppen az utcán másztam valahová. Megbeszéltük hogy másnap 10 óra körül keres és segít kitölteni a nyomtatványt, hogyan hátráljak ki ebből a szarból amibe belemásztam. Nos, azóta sem jelentkezett.
Miután most már speckó módon kell beirkálni mittoménmiket, nincs értelme hülyre kíséretezni magam. Bemegyek a Fővárosi Önkormányzat ügyfélszolgálatára az 5. kerületi Bárczy István utcába. Most meg azt nem találom hogy kell-e időpontot kérni ésha kell akkor hogyan. :)
Bassza meg az örök kárhozat azt aki az ipát kitalálta. Bár én csak úgy kábé a milliomodik lehetek azt ezt kívánók a sorában. :))))