ezért nem tok pasizni se' ... nagyon nehéz olyat tanálni, aki olyan ...
eccer egy faszi elkezdte csavargatni a bimbiket, én meg énekeltem:
"él jenama gyarszabadság él jenaha za! kossuthrádió budapest ... "
gondoltam, valami potinak nézi őket, és ezt kell csinyányi ... soha többet nem láttam ... nem is baj ... szóval ...
így nem lehet ...
beteget is betuszkolom ergonómiailag ... minden csigolya, ízület prof. módon a helyén, ahogy helyére kerül minden, a beteg elkezd vadul horkolni ... abban a minutumban, tehát (mert már beszélni nem tud) kibaszott jól érzi magát, biztonságban ... mire a megbízó elkezdi kihámozni anyut, h anyu sosem alutt így ... ja b+!, azé' lett idegbeteg ...
nahh, szóval hiperszenzitivitásomat sehol nem tudom hasznosítani, pedig sztem különleges teheccség, de mindenünnen elhajtanak, vagy lehülyéznek, nemnormálisoznak ...
sztem, OK, h nem normális, de lennének területek, ahol hasznosnak bizonyulna ...
vagy van ez az "U" alakú, nevében is: NYAKtámasz-párna ... hol használja az "U" talpát a zemberek 99%-a? NA HOL?? a koponyájuk alatt!!! a NYAKtámasz-párnát ... és mikor rájönnek, h hülyék, akkor megdobálnak a cipőjükkel ... aztán két hét múlva úgy használják, ahogy mondom ... de előtte ugye dobálnak ... mer' nehogy már én legyek az okos ...