nem értel, és nem érzel ... képzeld! gyertyafénynél jobban olvasok, kézimunkázom, mint bármilyen új találmányú ledlófasznál ... okát nem tudom, valami lehet a rezgésszámokkal, vagy valamivel ... ha hiszed, ha nem, többször említettem már, h ténylegesen borsószem hercegkisasszony vagyok, és kilenc derékaljon keresztül megérzem az alájuk tett borsószemet ... ez nem öröm számomra, sokan érvénytelenítik, nem hiszik, hazudással vádolnak, legyintenek, h ez nem probléma, stb ... akkoroldjammeg, stb ... de, nekem probléma, nem kicsi ...
érzéketlenebb embereknek mindig könnyebb egy érzéketlen világ érzéketlen termékeit beszerezni, mint nekem, aki csak az igazán finomakat (és ezek általában egyszerűek is) tűri ... 8és igen, neked nehéz ezt, hogydehiszen a Kelvinlumenlux kombószámok megmondják, nem, nem mondják meg, mert van amelyiknél kifejezetten kibaxott szarul érzem magam, és a halogén az egyetlen izzó, ami mellett nem lesz szűk a bőröm, nem fájdul meg a fejem, és nem szárad ki a szám, dugul el az orrom, stb ...
ezért vagyok mindég halálra rémülve, amikor kivonnak a forgalomból ezt-azt, h helyet adjanak az újnak, amik semmi másra nem jók, minthogy helyet biztosítsanak új termékeknek ...
dehh, mind1 ...