Szabolcs és Mr. Professzor: Kérlek, erôsítsétek meg, hogy el tudtok jönni április 6-án, csütörtökön 18-kor a megbeszélésre!
A többieket kérem, hogy jelentkezzenek, ha akarnak jönni. Mindenki adja meg, hogy "dohányzásilag" milyen helyet NEM akar. Ha csupa azonos irányú jelzés érkezik, akkor olyan helyet választok; ha lesznek ellentétesek, akkor nemdohányzót.
Fölteszem a jobbik esetet, hogy http 367-ese szándékos túlzás volt. A 369-esben én is úgy vettem, azért a szándékos irónia a rá való válaszomban. Ettôl függetlenül mégsem ajánlatos kommandózni meg bézból-ütôzni e topikban (sem). Azt hittem, ebben azért már egyetértés van közöttünk. Reméltem, hogy valaki csatlakozik abbeli véleményemhez, hogy e két szó hibája NEM helyesírási. (Bár a bészól ugye... :-)
(Lapzárta után...) Szab, drukkolunk, hogy beugorhass. A Bolyai-díj csak kiskötôjellel helyes a jelenlegi Szabályzat szerint. Ha csak pusztán egy kötôjelet látsz egy szövegben, akkor eléggé bizonytalan, hogy az nagy- vagy kis- (ld. plenáris). A díj d-je mindenesetre kicsi.