meeko
2000.04.03
|
|
0 0
113
|
Izabell!
Amit Bekéről mondtál alig tudom elhinni,azt hittem hangja sincs,bár én még emlékszem arra,amikor azt mondta,hogz most majd felvirágoztatja az egri szinházat.Szavak,csak szavak.Egyébként az a véleményem,hogz a szinház már soha nem lesz az ami előtte volt,hiszen Bekének csak egy a sok közül,de ezzel igy lesz más is,mert Gali volt az aki újrateremtette,igy csak ő érezhette szivügyének.Nem hiszem,hogy Blaskó lenne a legmegfelelőbb erre a posztra,márcsak azért sem,mert csak erősödne a széthúzás és már most is elég sokminden van a kezében(úgy hallottam valami kultúrális tisztséget tölt be).Meg Blaskó szerintem szereti játszani a hatalmast.Mondok egy példát:egyszer az egyik Piafon ő is ott volt,de nem,mint vendég,hanem rendesen vett jeggyel!Aztán ahogy beültünk,minden ismerőse odament hozzá tök nyálasan ő meg játszotta a népszerűt.Na elég az,hogy az előadás fantasztikus volt de sem ő,sem a tisztelt felesége még csak a kezüket sem voltak hajlandók összeütni,csak a zenészeket tapsolták meg.Majd előadás végén odamentek hozzájuk,de Erikáékra rá sem bagóztak.Szörnyű volt.Remélem még véletlenül sem ő lesz az igi.
Nem,nem vagyok egri,
Kösz az infót a pártolásról én is a Kamaraszinházhoz szeretnék csatlakozni.
üdv,
meeko
|
Előzmény: Izabell (112)
|
|