"ha nem lenne nézettsége"
Nyilván vannak sokan, akik rágóguminak használják meg minden mindegy nekik, hiszen csak felületesen ismerik a témát...
Húsvét kapcsán találkoztam néhány rég nem látott barátommal, akikkel valaha régen nagyon szerettük az SW-t. Természetesen, szóba kerültek a mostani állapotok is és megdöbbenésemre azt tapasztaltam, hogy nincsenek már képben! Csak legyintenek, már a Mandalorian-t sem nézik. Nyilván, már hőbörögni sem hőbörögnek sehol. Mi még itt mohikánkodunk, de ugyebár én is írtam, hogy erősen fontolgatom, hogy kiszállok inkább ebből az ügyből, annyira méltatlan időtöltés. Szóval azért van egy ilyen halmaz is.
"ST nem lesz cancelozva soha"
Persze, hogy nem lesz. Néhányan itt néha álmodoznak erről, dehát hogy is történhetne ilyesmi. Illetve mi a biztosíték arra, hogy valami jobb veszi át a helyét?
"keblükre ölelik az ST-t is"
Egyre nagyobb mennyiségben önti ránk a Disney a hitványságot. A végén el fogunk jutni oda, hogy az OT elveszíti a jelentőségét, egy kocsmai pofozkodássá silányul a teljes timeline tekintetében. Az így kialakuló pusztaságban az ST is kiugró teljesítménynek tűnik majd, valóban.