Hi. cabo.
Légy üdvözölve. Nekem úgy rémlik, nincs közöttünk 145 QV tulaj, vagy jól titkolja. Van viszont egy srác akinek 146 ti -je van, és ha nem tévedek, kb mindenben megegyezik a 145 QV-vel. Most a kasznit hagyjuk. Szal ha látogatod a topicot, és látsz egy Tom314 nicknévvel bejelentkező embert, akkor megvan a te embered. Régebbi oldalakon megtalálod a srác bejegyzéseit, és e-mail címét is.
Más.
off
Ma majdnem befontam a hajamat. Megvettem az Auto-Motor és az a2 aktuális számait. Mi van benne?
Lancia Lybra SW. 1.9 JTD vs. Golf Variant 1.9 TDi
. Mit ne mondjak szinte mindenben jobb a Lancia, csak az ára, hát az jóval több, igaz a felszereltség is gazdagabb. Végül is a Golf a jobb vétel mert olcsóbb !!!!!!
A másik ujságban sima teszt a Lancia Lybráról, minden fasza minden jó.... végén kis táblázat a Lancia néhány piaci konkurense felsorolva, úgy mint Audi A4, BMW 3xx, Opel Vectra, nos miután szerintem is ezek a Lancia kategóriatársai, nem értem miért nem ezekkel hasonlítják össze ??!!
Akkor valószínüleg nem lehetne az árat a Lancia ellen felhasználni, mivel Az Audi, BMW 1.5-2 Mill-el drágábbak. Szóval kapja be a sok köcsög ujságíró, elferdítik a valóságot, nem merik leírni hogy gyártanak a német autóknál jobbakat is, illetve ha a szinvonal azonos akkor viszont az Ár-érték viszony sokkal jobb.
on.
Az Alfa 156 Seleseed- ről viszont jókat írnak, gondolom azért mert nem összehasonlító teszt volt. ( Mondjuk én többre nézem a sima manuális váltóval szerelt verziót, szerintem jobb.)
Na kicsit hosszú voltam, de ez a teszt összehasonlítás nagyon felnyomta bennem a pumpát!
Üdv.