kannibál Kovács Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81157

Az 1. és az 5. rész szerintem rendben volt, és különösebben kínosnak a többit sem éreztem. Ezzel együtt maximálisan egyetértek azokkal, akik színvonalesésről beszélnek, mert az első két évadhoz képest egyértelmű a visszalépés.

És egy másik gondolat: szemmel látható, hogy a képregényfilmek kora véget ért. A Marvel kifulladt, a DC pedig lényegében összeomlott. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mozifronton hogy alakulnak a tendenciák, és milyen típusú filmek fognak tarolni.

A Top Gun: Maverick tarolása azt sejteti, hogy a konzervatív, régi vágású kalandfilmeknek van jövője és a marveles tucatfigurák helyett visszatérhetnek a hagyományos mozisztárok (A John Wick 4 erre rendesen ráerősít). A mozisztár itt azt jelenti, hogy kifejezetten a színész személye jelenti a vonzerőt.

Az Avatar 2 végül csak feljutott a csúcsra, és itt is egyértelmű a tanulság. A rendező személye garanciát jelenthet.

Egy biztos: abba kell hagyni a marveles univerzumépítgetést, mert beleunt a közönség. A tévésorozatok számát pedig azért kell visszafogni, hogy ha az SW visszatér a mozivászonra, akkor a közönség kellően ki legyen éhezve.

Azt nem tudom, hogy napirenden van-e még Kevin Feige esetleges SW-s rendezői debütálása. Amennyiben igen, akkor azt kérem, hogy sürgősen húzzon el a halál f*szára. Kísérletezzen a Marvellel és ott mutassa meg, milyen f*sza gyerek.

Előzmény: Bateman (81153)