fargo Creative Commons License 2000.04.02 0 0 1562
Üdv kollegák, köszönöm a szép szavakat :-)

doktor úr:
A dühöm csak kb 5 percig tartott (tegnap reggel), teljesen higgadt vagyok. Csak nem értem az egészet, mert egyszerűen NINCS haragosom. Kényesen ügyelek arra, hogy senkinek ne legyek útjában, ne veszélyeztessem az érdekeit, stb. Csak az a baj, hogy szókimondó vagyok, s ezt néha nem tudják tolerálni. Két nap alatt végiggondoltam, hogy egyeltalán kinek juthatott eszébe ilyesmit tenni, s mindösszesen 2 embert tudtam összeszedni. (Az egyiknél stimmel a megfigyelt autó is, ezt egyébként a rendôrség is tudja, remélhetôleg nyomoznak.) Ezzel együtt teljesen hihetetlennek tűnik, hogy mégis ilyen rongálásra vetemedhetett bármelyikük is, mert nem adtam rá okot. Az egyetlen magyarázat a kezdôdô elmebaj lehet a történtekre.

Abban amit és ahogy leírtál, maximálisan igazad van.

Ettôl függetlenül, most már csak kíváncsiságból a végére járok a dolognak. Oszt majd meglátjuk. DÜhöm nincs, csak szeretném érteni az indokokat.

A berúgás sajna nem működik, több okból kifolyólag: egyrészt nem bírja a szervezetem az alkoholt (rosszul leszek tôle), másrészt nem szeretem az ízét sem, harmadrészt nincs is itthon.