Kedves Bűntutatom,
azt a feladatot kaptam, h beszélgessek veled, írjak neked levelet, beszéljem meg veled, nyilvánítsam ki, milyen viszonyban szeretnék lenni veled.
hát nem tudom, mit is mondhatnék erre ... legjobban V. viszonya tetszik, aki mikor belé akarják lehelni, rúg egyet, és hátralép, mint egy igazi Kung-Fu mester ...
Csakhogy ő nem vírusként gondol rád. én viszont igen ... hiszen kinyilvánítottad, az vagy! nem, egyáltalán nem szeretnélek beengedni magamba, de már itt vagy. folyton kódolsz, változol, mutálódsz, és szaporodsz ... áttéteket képzel, eszel ... tehát nem tudok egy tüsszentéssel szabadulni. hiszen fertőzöl is, a többi emberre vigyázni kell, mégha nem is érdemlik ... bár meglehet bennük is ott vagy,, és szívóskodsz ...
ezeket még félig meddig én írom, de mivel az agyamban vagy, már nem tudni, h énként ki beszél belőlem, te, vagy én ... vagy én lettem te, és szaporítani akarlak .. tüsszentéssel ... hogy szabaduljak ... vagy megsemmisíteni, ami nem lehet más, mint egy tűzhalál, h írmagom ne maradjon, minden porcikám semmisüljön meg, és legyen vége ennek a gyalázatnak ...
hát milyen kapcsit lehet ápolni egy vírussal??? és most ki írta ezeket a sorokat? te akarsz megölni, vagy én felszámolni téged?
hm?