Kedves phls!
A 284. hozzászólásomban tettem szóvá észrevételemet saját előző hozzászólásomban talált hibáimról. Most kifejtem: ezzel azt akartam érzékeltetni, hogy a topikon senki sem tökéletes, csak a csúf hibákat kell szóvátenni. És a szóvátevés SZIGORÚAN a hibára kellene, hogy vonatkozzon, nem a hiba elkövetőjére! Hisz senki sem tökéletes helyesíró, tán csak a szuperprofik, ezt is fejtegettem egy régebbi szóözönömben.
Ezt írod: "Kezdjük azokkal, akik olyan szavakat vesznek szájukra, hogy ..." -hát ezzel szinte megbélyegzel, mexégyenítesz valakit! Hogy ő OLYAN fajta, a személyiségének minden szépségét lesöpri egy cselekedete... Szerintem nem jó embereket minősíteni, mert az már személyeskedés. Én csak a hibáról írtam volna, még egy mellékmondatban sem utaltam volna az elkövetőjére...
Tehát szerintem: nem emberek ellen, hanem hibák ellen kell küzdeni. Az emberek tisztelendőek, a hibák rosszak - én ezt a hozzáállást tartom jónak -még egy oroszlánként küzdő kommandóban is. (Mi a ciki a "kommandó"-val? Nem magyaros?)
A topikon való határidős szavazásokat támogatom, a találkozókat minden mennyiségben forszírozom :)
vurugya