Kedves szalonna!
Eloszor is meg szeretnem koszonni, hogy ennyi ideig itt voltal, es hogy ilyen jol elbeszelgtunk errol az europeer-segrol. Csak remelem, hogy kicsit azert mar mas a velemenyed, mint a topic elejen. Rolam is, es errol az eszmerol is.
Tudom, hogy az europeer szot nem ismerik Brusszelben. Meg sehol masutt. Csak az index.hu-n.
Azert nekem az european-rol mas a velemenyem kicsit, foleg ha Brusszelt nezzuk. Persze te biztos szemelyekre gondoltal, de ne feledkezzunk meg az intezmenyekrol, minden european az EU-ban. Habar ez egy fontos resze az "EU" eladasanak a vilagban, es magaban Europaban.
Komolyan megmosolyogtam, hogy a Pan Am benne volt az enciklopediaban, de Kalergi grof nem. Sem a Paneuropai Unio. Azthiszem en is majd megnezem par helyen. De hat igy valtozik az ido. Vannak fontosabb dolgok ma mar, mint a Pan Am. Foleg ugy, hogy vegulis ma mar az europai integracio olyan magas fokozatra jutott el, hogy a tortenelem eme apro lepeseit mar talan nem is erdemes feszekdni. Persze nehez is. A paneuropai mozgalom peldaul a nemet esemenyek hatasara szunt meg, nem is a vilaghaboru miatt, meg elotte.
udv.: euroPeeR