kroni1 Creative Commons License 2023.03.31 0 0 86847

Köszi a tanácsokat!

Hogy őszinte legyek nem vennék feltétlenül még egy újat, mert akkor a rossz "tartalékkal" meg azzal ami most van a motoromban már 3db-om lenne, egy motorhoz.. :)

Épp ezért én is a javíttatás útján indultam volna el, de valóban, az elpostázás és a 110+19EUR visszapostázással már kb. ugyanott lennék.

És amúgy alapvetően a most bent lévővel nem volt még esőben sem probléma, lekopogom. Viszont a tavalyi évben a kb. 5000 (tudom nem túl sok) km-em alatt azt tapasztaltam, hogy néha megtorpan a motor. Csinálta időjárástól és terheléstől függetlenül, állandó gázon és gyorsításnál is, de nagyon ritkán fordult elő. (Évek óta csak 100-ast tankolok bele) Hogy most ez a gyújtótrafó vagy mi a bánat miatt lehetett azt nem tudom, persze nehéz is lenne ennyiből bármit is megállapítani. De tervezek egy hosszabb túrát, és az egyértelműen érezhető megtorpanások miatt gondolkodtam el egy tartalék gyertyapipa beszerzésén, meg a tartalék szenzorom javíttatásán. Hiába, régen szerettem ennél azért veszélyesebben élni, de hát ez van, öregszem.