Hali,
Pitecus!
ez baráti társaság, minden volvo nevezetű márka iránt szimpátiát érző ember tag lehet :-)))) Csak ha jössz talira vigyázz Bolassal mert ha 10-el nekikoccansz totálkáros lesz a kocsid, neki meg vizes ruhával kell letörölni a maszatot a lökhárítójáról! :-)
fargo, Bolas, Templar, CYRUS és a többi 'zabálni' (amúgy Templarosan...) vágyó!
Bolassal azt beszéltük, hogy egyrészt lehetne spontán körtelefon útján is, meg akár egy söröző is.
Az érdi helyről fargo meggyőzött és nincs is messze. Van Piliscsaba előtt egy kis étterem: a Kopár Csárda. Nem nagy a választék, de vannak finom dolgok, nem zsúfolt, jó árú és nagy parkolója van, nagy autók számára is!
Templar,
Milyen kormányzárat használsz, hogy szájrusznak így feltűnt? Valami self-made lophatatlan csodát?
Igen ezt jelenti de az eredete a gyermek szó.
keton,
UV??? Ekkora baromság! Elbeszélgetek a kémiatanároddal, asztán jól égni fog!
Mint már említettem a környéken sok diplomata-volvo van és én is sok 40-esen látttam pl. a 2,0 SE feliratot. Meg ha jól tudom a GLT ill. GLE felirat is a 70-esből már kikopott, de diplomata-volvon (V70) láttam, hogy GLT 2,5 20V. Szal külfödre más feliratokkal árulnak, szvsz Mo. a német piacnak megfelelő feliratokkal kapja az árut. Tehát az a V70 amit láttál, import-árú.
doki,
Hogy mi legyen az újságban? Ez olyan egyszerű és olyan bonyi, hogy csakna!
1. Talikról egyértelmű, klubról egyértelmű.
2. Idősb autóknak segítség, szereléshez, anyagbeszerzéshez.
3. Volvos hírek esetleg kémfotók, mer azok izgalmasak!
4. Volvo-topik legjobb beszólásai, képei ... :-)))
5. Volvos levelezések
6. Interjúk közismert volvosokkal pl. George Rose stb...
7. Ivanics (immm-r az egyetlen Bp.-i márkaker. ?) hírek: akciók, visszahívások (bocs)
8. Típus-ismertetők (pl. 740-be 1985-ben milyen extrákat lehetett rendelni stb., nekem az ilyesmi érdekes)
Képzeljétek ez a rohadt dög S40-es már megint elromlott! Tegnap kicseréltem a második kiégett izzót az életében (47e km)! Nahát!!!! :-)))
Egyébként az izzó ami kell beléje tungsramból 300Ft, filipszből meg 2600Ft. De a holland télleg fehérebben világít... Amíg ennyi a kocsi össz hibája addig megérdemli a drága égőt!
fargo,
Na mi van a kocsiddal? Újra régi fényében ragyog? Vagy vadászod még a neszeket a beltérben? :-)
lore