Joe 155 Creative Commons License 2000.03.31 0 0 1263
Üdv urak.
Véget ért a némaság, dolgozzon ma már a tököm.
Eredetiség vizsgálat? Tudnék mesélni róla, de nagyon csúnyákat kéne hozzá leírni, meg egynéhányan már ismeritek a sztorimat, úgyhogy inkább kihagyom. Egyébként valóban az eladónak kell megcsináltatni, úgyhogy szegény srácot nagyon átba**ták. Én valószínüleg megkeresném az eladót, és vissza a lovetta, bár ez nem könnyű.
Egyébként ha az autó külföldről lett behozva akkor az a tulaj felel érte aki behozta, még akkor is ha közben többször gazdát cserélt.
Higgyétek el ennek rendesen utána kellett néznem tavaj, hogy jönne rá a nehézség arra a nemmondomkimilyen autókereskedésre. Majdnem csúnyán meg lettem szivatva !!!
Már ennyitől felment a vérnyomásom, úgyhogy nem idegesítem magam tovább rajta. Lényeg hogy elmúlt!
Egyébként minden olasz autónak ( lehet hogy a többinek is ? ) Két részből áll az alvázszáma. Az első X karakter ( talán 8 ) mindig az adott tipust jelöli a második X karakter pedig az egyedet. Ezért teljesen fölösleges az első karaktercsoportot átütni az ugyanis minden tipusnál konstans !
Hú miket írok, ez már kóros.
Na hali, megyek abrakolni.
BIG-JOE
Előzmény: larini (1262)