Som-Som Creative Commons License 2000.03.31 0 0 51
"Nem ertem, hogy egyesek miert minket tesznek felelosse, ha "masnapossaguktol" sulyosan szenvednek"

Légyszi próbálj meg legalább a kulturált emberi kommunikáció etikai normáinak megfelelni, és aszerint megfogalmazni a mondanivalódat! Még akkor is tedd ezt, ha mások indulatosan szídták a munkahelyedet, hiszen most nem magadat képviseled.

"Egy-nemely reakcio lattan elgondolkodtam azon, hogy ilyen eros kritikai el szinte csak a konkurenciatol szarmazhat"

Ismerek néhány hozzászólót személyesen, és a vádjaid bizony alaptalanok. Mint az előbb is említettem, légyszi kulturáltan próbálj meg kommunikálni. Nem vagy politikus, hogy ilyet megengedhess magadnak.

"A magyar lakossag kedveli termekeinket, naponta tizezrek vasarolnak edesipari termekeinkbol"

Ha jól számolom, akkor ez a lakosság néhány ezreléke. Legyen ennek húszszorosa a cég vevőinek száma, hiszen nem vásárol minden ember minden nap az FF-től (tehát a vevők átlagosan 20 naponként vesznek csak valamit). Ebben az esetben is az ország 95-98%-a nem vásárol, csak hallgatja a zajt. Ha ezeknek csak 10%-át idegesíti ez a jelenség (az ismeretségi körömben ennél jóval nagyobb ez az arány), akkor is a lakosság közel 10%-ának megy az idegeire a Family Frost.

A számolásomba bele lehet kötni, de az eredmény nagyságrendileg nem lehet nagyon eltérő.

Előzmény: Family Frost (34)