végre sikerült végigolvasnom ezt a sok kedves hozzászólást! hát nem mondom, azért az nem semmi amit ti itt a hátam mögött műveltek! bélám! kérlek ne tarts tovább kétségek közt! mondd meg nyíltan, ha már bookshiet szereted! én annyira szeretlek téged, hohy csak azt akarom, boldog légy, s ha bookshieval lehetsz csak azzá, én nem keserítem meg az életed, csendben félreállok! de ez a rengeteg aggodalom,meg fejfájás....már nem bírom tovább! kérlek , ha valamit jelentettem neked egyszer rég, akkor ne köntörfalazz tovább! öntsük tiszta vizet a pohárba!
amúgy meg nem is ismerem a vetélytársamat, tehát nem is flangálhatok vele a dunaplázában....
ami pedig fernandot illeti, hát itt van tessék. ő AZ!!!!..........kanál meg nincs.....
és ha még ez sem lenne elég, még egy nagyon hatásos képpel bírok szolgálni, amely a ki a legvonzóbb férfisztár c. topicban található, itt a kultúrában, s (meglepő)az én nevem alatt fut. a 271. hozzászólás (még az első lapon!). és hát ami azt illeti, én is igen fontos szerplője vagyok a képnek.......
még van néhány más káp is ugyanebben a topicban, persze én rakosgattam fel őket. ha valakit tényleg érdelkel, hát csak tátsa a száját!!! de azért nem túlzásba esni...ő az én férjem....
ami pedig a feslett életemet illeti....nagy a szívem...:)))))))))
jó éjt drágáim!
pmb
ui:
azt hiszem ma kitettem magamért, de persze be kellett pótonom az egy hetes lemaradásomat...remélem örültök, hogy visszatértem....