fargo Creative Commons License 2000.03.31 0 0 1527
Üdv Volvosok!

Egy jó kajolásban én is benne lennék. Szerintem kezdjünk el gyűjteni helyeket és idôpontokat, oszt szavazzuk meg!

Tippjeim kajolásra:

No I.
Érd, Branco Steak House
Nagyon igényesen fôznek, MINDEN rettentô finom. 2000-2500 forintból degeszre szoktam enni magam, sôt olyan is elôfordult, hogy ott kellett hagynom a kaját, akkora adag volt. Út szélén kell parkolni, sajna.

No II.
Fészkesfehérvár, Fogadó a Két Góbéhoz.
Jó kis túra lenne, végig a 7-es úton, majd szépen sorban beállni a jó nagy parkolóba, (kamionokra méretezték). A dupla bélszínlángost nagyon jól csinálták, eddig 5-ször ettem itt, de csak egyszer kellett csalódnom. Nyáron ki is lehet ülni, és stirölni a kocsikat.

No III.
A 71-es úton a tihanyi leágazó elôtt van a Gólyafészek (?) fogadó, itt is jókat ettünk, nem is túl drágán, egész tűrhetô a halászlevük. Kiülôs hely is van, elégséges parkoló. Kicsit hosszabb túra, de nagyon szép a hely. (Tihany)

No IV.
Cáki Csikó Csárda
No, ez lenne csak a hosszú túra, ez a hely Kôszeghez lenne közel. Nagyon olcsó és finom a konyhája, a környék számtalan jó hellyel kecsegtet.

No V.
Hétvégén autókáztunk Tök felé (Zsámbéki medence), ott láttam egy-két nagyon klassz kis fogadót,azt hiszem hétvégén letesztelem.

Lehetne túrát szervezni az Ôrségbe is, több naposat, hétvégére. A Vadása tónál tudok kiadó házakat, 8 személyesek és fejenként kb 2000 Ft/fô az áruk. Kétágyas szobákkal, 2 fürdôvel, komplett konyhával. A környéken igazán jó kajáldát nem találtam, Zalaegerszeg 35 km-re van, ott lehet jót enni. Viszont mivel a házaknak jó konyhájuk van, ott is lehetne fôzni, van még szabadtéri fôzôhely is, (bográcsgulyás? halászlé? paprikás? akármi?) össze lehetne hozni. Az Ôrség április-májusban GYÖNYÖRŰ, májusban kötelezô a Jeli arborétum (kb 40 km) megtekintése, feledhetetlen. A házakat elôre le kell foglalni.

Vazzeg, egész nap nem ettem semmit, koplaltam egy jó kis ételmérgezés miatt, most meg bélszínlángosok, cordon bleu-k, tárkonyos vadragu-levesek, fatányérosok lebegnek a szemem elôtt. EZT NEM LEHET KIBÍRNI!