paulinamartinez Creative Commons License 2000.03.30 0 0 32
Drága Bélám!!!!
te édes kis egyetlenem!!! azt az érzést, amit akkor éreztem, mikor értesültem a topic létrejöttéről, egyszerűen képtelenség szavakba önteni! mert bár a csúny gép már hamarabb eltávozott, azért más kommunikációs csatornán értesültem arról, hogy mit művelsz te itten! ez a szívemnek oly kedves cselekedet nem is tudod, mit váltott ki belőlem! napokig csak zokogtam, hogy még mindig nem tudok neked semmi kedveset írni, szinte már beleőrültem! de most itt vagyok, újra együtt veled!!! ez felemelő érzés! nem is tudom mit is mondhatnék még....egyszerűen te vagy a legjobb!!!!...a király!
s ha már a királynál tartunk, remélem nem veszed nagyképűségnek, de azt hiszem a minimálprogramot sikeresen teljesítem!!! bár nehéz feladat..
és ami az árnyoldalaimat illeti, hát itt az ideje, hogy kiegészítsük a sort: beteges vonzódásom fernando colungához, alföldi robihoz, és különböző bélához!!!!
bár szomorú lettem egy kicsit, amikor beleolvastam a topicba, hogy ilyen könnyen lemondasz rólam, és bookshienél vigasztalódsz, azért én még reménykedem, hogy a közöttünk kialakult kapcsolat volt olyan erős, és túlélte ezt a hetet....ugye így van?

Persze nem feletkezem meg a többi kedves hozzászólóról sem!!!
Drágáim!
higyjétek el az én szívem hatalmas...s bár a csücske mindenképp béláé, a többibe még ti is jól belefértek (bár a csücske elég nagy helyet foglal....)
persze azt is jól tudom, hogy bookshie igazából nem került a "hálómba", őt inkább kevin nyeret meg, azzal az okos kis kutyafejével, nincs igazam?
most egy időre abbahagyom, mert mindjárt kivág a rendszer, de még visszatérek! nem szabadultok többé!!!

örök hűséggel:
pmb