Jo estet kivanok!
Halasz Akos vagyok, a Family Frost Magyarorszag Kft. marketing-menedzsere. Meglepodve olvastam ebben a temaban, hogy egyesek milyen bantoan nyilatkoztak rolunk es cegunk ertekesitesi megoldasarol. Eddigi tapasztalataim nem igazoljak ezeket az agessziv kritikakat. A magyar lakossag kedveli termekeinket, naponta tizezrek vasarolnak edesipari termekeinkbol.
Az orszag megszerette a jellegzetes dallamot, a csilingelo autokat es kifejezetten szinesiti az emberek eletet ez az ujszeru megoldas. Vannak olyan teruletek az orszagban, ahol napokig varjak kocsinkat es a megerkezes a hetvege nagy esemenye. Szivesen megmutatom annak a nehany meltatlankodo olvasonak, hogy mekkora oromet szerez cegunk. Tartsanak velunk egy ilyen turara, en rendszeresen jarom az orszagot! Celunk, hogy a vevoink mosolyogjanak. "Adj egy mosolyt a fagylaltert!" Ebben pedig nemcsak a kivalo fagylalt, de a kedves hangjelzes is segithet.
Nem ertem, hogy egyesek miert minket tesznek felelosse, ha "masnapossaguktol" sulyosan szenvednek: mi nem alkoholt, hanem fagylaltot arulunk! Ha azt tetszett volna venni, akkor talan a hangulat is maskent alakult volna. Vegezetul szeretnem orommel bejelenteni, hogy kedvezo uzleti merlegunknek koszonhetoen nagyaranyu fejlesztesekbe kezdunk es tovabbi 60-70 mozgoarussal kivanjuk novelni forgalmunkat csak Budapesten. A videkrol sem feledkezunk meg: Pest megyeben otven uj mozgoarus "beveteset" tervezzuk. Celbavettuk a videki nagyvarosokat is. Lesz tv es radio-hirdetesunk is a mar jol ismert arculati elemek folhasznalasaval. Tudom, hogy ez nem a reklam helye, de ha Onok kozul kedvet erez valaki, hogy egy sikeres csapathoz csatlakozzek, (akar arusitokent, akar penzugyi szakemberkent) irjon emailt nekem.
Mindenkinek jo internetezest es meg jobb fagylaltozast kivanok!
Halasz Akos