larini Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1208
A GTV-s!
Ezt talán nem kellett volna! Ebben a topicban eddig nem volt szokás ez a hangnem! Ha jól emléxem Te voltál az, aki elindította ezt az egész baromságot, a "nem igazi" Alfa szövegével! Azt meg ne gondold már komolyan, hogy bárkit is foglalkoztat a Te anyagi helyzeted! (Egyébként, ha már itt tartunk nem látszik az autódon, hogy mennyit költöttél rá!) Sajnos Joehoz csatlakozva, én is csak azt tudom mondani, ezért a szar kis 155-ért keményen megdolgoztam, és ezelőtt is csak egy Alfám volt, egy 33-as.
A gyorsulásról meg annyit, hogy nehogy már a kettőezerakárhányszáz cm3-es autóddal akarj egy ezernyolcas ellen versenyezni, ezen tényleg el fog dőlni, hogy melyik a "nem igazi" Alfa! Bár ha a jobb közlekedésen az egyhelyben pörgést érted, akkor tényleg Te vagy a jobb, bár szerintem ennek nem sok értelme van!!!
A Turbo Ladás valahogy rendesebben ki tudta magát fejezni, Ő tudta a "nem igazi" helyett azt mondani, hogy "nem klasszikus"! Szerintem erre nem kattant ki senki! De ezek szerint Téged mások érzelmei, mert ugye itt érzelmekről van szó, nem érdekelnek, így hát Te se sértődj meg!!!!
Említetted az Ákost is, meg, hogy milyen sok Alfája van, bár én nem vagyok olyan közeli ismerőse, mint Te, de az Ő szájából més sohasem hallottam a "nem igazi" szöveget, bár ez azért lehet, mert saját bevallása szerint nem egy nagy Alfa szakértő! Te pedig minden bizonnyal az vagy, ezért mondhatsz ilyeneket!
Arra sem emlékszem, hogy a Joe azt mondta volna, hogy Ő a király, meg minden Alfás legnagyobbika! Te viszont elég rendesen el vagy szállva a hátsókerekes csodád miatt, ami nem baj, csak engedtessék ez meg másnak is!
Azt is sérelmezed, hogy kijabálunk, miszerint a Q4 a király! Írtad is, hogy milyen sok annál jobban menő autója van a TL-nek, és a Te GTV-dnél mennyi jobb van? Egy sem?
Zárszóként csak annyit, nem igazából lenne jó ezzel a témával többet foglalkozni!, és jusson eszedbe akárhányszor Te átnézel egy "nem igazi" Alfán, vannak akik ugyan ezt teszik, amikor meglátnak egy a huszonéves rozsdahalom "igazi" Alfát!!
Mindenki!
Alfa Romeo és Cuore Sportivo matricát általában lehet kapni az Alfa klub találkozókon!
Előzmény: A GTV-s (1198)