Egyetértek! Az Alfák értéke között különbséget tenni rasszizmus, alaptalan és megvetendő. Ezért aztán, ahogy a régi jó Commodore Világ-ban írták: A nemzetiségi ellentétek szítóinak elmélete paranoiának minősíttetik, és irományuk különböző kukákba ejtetik!
Azt nem tartom ilyennek, ha leírom hogy a mai autókban nekem már sok az elektronika, és jobb szeretem azt a technikát, amit még felfogok ésszel, ne adj' Isten hozzá is nyúlhatok egy tízmilló forintos diagnosztikai eszköz nélkül. (A Win98-ért sem rajongok, máig a gépen van a Norton Commander 4.0-ás változata, minden lényeges dolgot onnan csinálok.) Ez, ugye, nem minősül 155-ös lehúzásnak? Egyszerűen imádom a "nyakig olaj"-feelinget, most is a kocsimtól jöttem fel, mert este fél tizenegyig bütykölgettem néhány dolgot. Aztán persze fel az ikerlámpákat, és próbaút!
Ja, és Cuore Sportivo matricát a két szememmel láttam ma az Ital-Autónál, olyan lendületes írásút. Azt nem értem, miért nem rendes feliratot akartok ilyenből? Csak húzósabban néz ki! :) (A tolvajok szerint is :((( )