Sziasztok!
Templar, ma jól viselkedtem? :-))))))))))
Örülök, hogy fargoval segíthettem, igaz ő nem ismerte el, hogy komoly dolgokat írtam, de számomra mosmár világos, hogy amit én szaknyelven leírtam azt ő egyszerűbben elmondta. Így meg is értetted! :-)
Ja, télleg nem akarok kötözködni de szvsz ez a MBS fokozat nem létezik, ill. nem így.
Doki,
feleségemet ma reggel nekem köllött (amúgy szögediesen) fuvaroznom, mert a corsa akkujának lejárt a három év garanciája és ilyenkor ezek az intelligens opel-alkatrészek bevételt termelnek az anyacégnek... Remélem a generátorral nincs gond mer az gáz! Túl hirtelen adta meg magát, egyik napról a másikra, nekem ez gyanús.
Bikával beizzítottam, el a szervízbe. Jövő csütörtökig arany bogaram a tömegközlekedést pártolja ha nem lesz kitől gépet kunyiznia. Azért csütörtökig, mert az eddig felhalmozott, a corsa óriási méretéből adodó parkolási 'lekerekítések' orvoslására úgy döntöttem lakatosok kezére adom a picit. :)
Mielőtt itt BÁRKI valamilyen javítást, változtatást vagy vmit akar a volvojával csinálni először KÉRJE KI a KÉT SZAKI VÉLEMÉNYÉT! Srácok (namost vannak itt 'nőstények' is???) itt lehet ezreket spórolni! Éjjen a kaszás-kombájn meg azújraaktív jégmadaras!
CYRUS!
Javaslom te is figyeld árgus szemmel (főleg nyáron), hogy a jaguárosok milyen szolgálati autóval járnak. Mégha ugye most az S-type-ot is nyomják, fogadok kirándulni V70-el mennek!(Éjjjjjen fordanyuci!)
fargo!
Csezd meg ez nem semmi! Nem irigyellek mosmár apósod miatt sem. Még ha picit rossz ember is az a szerencsétlen polo-s, szal én akkor is sajnálom! Vagy ti nem? Én vagyok ilyen szenzitív (látod Angyalom, ez az idegen szó ide illik!:-)) lelkületű humán-individum? (tom doki: individum bin ich nicht!)
850!
Láttam, hogy élsz. Sőt még vitázol is arcatlan fickókkal! Szal nem nézel be ide? Itt lehet hűsölni, a sok szafkalap után. Szvsz fargo is ezt csinálja... :-))))))))
Bolas!
Először is: megvan a ponyvaregényes cucc! Szal már csak időpontot kell egyeztetni!
Én néha barom módon vezetek, ezt láthattad ma. DE: amit te csinálsz azt én is csak rendszámtábla nélkül merném! :-))))))
Mind a két hátsó lámpád új? Tök jól néznek ki! Így messziről olyan mintha tegnap gyártották volna őket! Klassz!
Ha még egy qs-t beírsz, kicsinállak! (tod: gyere ki a hóra öcsém!)
Amint hazajössz Boszniából szervezünk egy volvoskajálást!
Templar, ha nem is írok, amolyan CYRUSosan figyelhetek a háttérből? :-)))))
silencelore