ronaldinhogaucho
2023.03.14
|
|
0 0
9208
|
Sziasztok!
Erste hitelkártyákat használok több éve. Mikor jött a George, nem volt vele különösebb problémám, működött. De pár hónapja telefont cseréltem, és azóta teljesen kiszámíthatalanul küldi a kártyás terheléskeről, ill. internets vásárlásnál a hitelesítésről szóló push üzenetet. Semmilyen logi nibcs benne, hogy mikor jön, mikor nem jön. És főleg a hitelesítési üzenet hiánya zavar, egy csomószor képtelen vagyok az Erste-s kártyáimat használni. Végig mentem már ezeken a lépéseken többször: https://www.myerste.hu/hu/myerste_lakossagi/bankkartya/bankkartya-hasznalat/erste-internetes-vasarlas/problema-az-internetes-vasarlasnal de nem segített. Vsz. a telefon a hibás, mert korábban nem volt ilyen tapasztalatom.
Gondoltam, hogy akkor megszüntetetem a George app-os hitelesítést, ezután jöjjön sms-ben, annak működnie kell. A George app-ban kikapcsoltam az "Értesítések fogadása" gombot plusz a kártyafigyelő őrszemet is. A George app-ot töröltem a telefonról. De azóta sem tudok sms azonosítással interneten fizetni, mert mindig a George app-os értesítés jelenik meg, ha kártyával fizetnék. A wbes George-ban sem találtam semmi opciót, ahol beállíthatnám, hogy sms-ben szeretném azonosítani magam. Van valakinek megoldásra ötlete? |
|