Bookshie Creative Commons License 2000.03.29 0 0 20
Bélusom!
Ha nem bántasz különösebben, miért harapnék? Igen, jómagam tizenhárom éves korom óta a metal fanatikusa vagyok. Ez nem úgy működik, hogy az ember egyszer gondol egyet és kivesz egy CD-t valahonnan, aztán meghallgatja és vél róla nagyokat. Így nem lehet megkedvelni ezt a stílust. Annál sokkal többet kell tudni róla. Ami az írást illeti, az is hosszú évekre nyúlik vissza, de hiába minden - mármint tehetség és elismert lektori vélemények. Egy-két milkó kell és megoldódik az ember problémája. Na ez az, ami nekem nincs a zsebemben. S ha jól tévedek, nem is lesz. Marad a végtelen frusztráció.
Ki a búbánatos lólepény az a Colunga? Életemben nem hallottam... Az internetezés a tudásszomjammal van kapcsolatban. Szerintem ez törvényszerű.
Az álompáros? Ki kell ábrándítsalak: állatira nem volt romantikás az a kapcsolat. Én belezúgtam Bélukába, mint egy megkergült gyurgyalag, ő egy ideig ezt elfogadta, majd továbbállt. De az a fajta fickó volt, akin voltaképp vajmi kevés a szeretnivaló. (Csak a példa kedvéért: utált csókolózni - vagy ez már a szex rovatba való? Meg aztán a legkedvesebb, amit világ életében nekem mondott, imigyen hangzott: "Csípem a búrád!" Én meg ott olvadoztam, mint a puding... Ehh, régi ügy ez már!)
Te, Bélus! Ugye nem gondoltad komolyan, hogy egy metalos-író-netező némber a Plazaban ődöng üres óráiban? Mifélének képzelsz te engem? Nincs műkörmöm és nem járok ribancrolleren. Kiábrándító, mi? Sorry!