syrius
2000.03.28
|
|
0 0
559
|
Engem is meglepett, hogy már 7 óra az eltérés, itt szombaton lesz az átállás? Igaz nekem mindegy, mert pénteken repülök haza. Akkor most nyerek, vagy vesztek egy órát, hogy itt még nem ott meg már átálltak? Ez nekem magas. Holnap még megnézem a fákat a Central parkban, meg a madárházat. Készítek néhány fotót a remélem megvalósuló Indexes Amerikai fotóalbumhoz. A hétvégén a Delawar folyó völgyét jártuk végig. Az oldalágak televannak vízeséses patakokkal, gyönyörűek. Kevés, de lelkes túristával találkoztunk, még a tiszányi Delawar vize is kristálytiszta volt(hmmmm otthon meg a cián), és rengeteg kisebb nagyobb tó van erre, vadkacsákkal, hattyúkkal. Szinte üdítőleg hatott :-( mikor az egyik patakmederben egy rozsdásodó autókerékre bukkantunk. Ha maradnék, akkor az egyik programom biztos ennek a folyószakasznak a végighajókázása lenne, akik erre laknak és még nem tették érdemes kipróbálni. Pont Pennsylvania és New-Jersey határán van. Keressétek meg!
A Yosemite-ből is lassan kitiltják az autókat, ahogy a reggeli CNN-ben láttam, meg is érdemli az a paradicsom. Sajnos oda sem sikerült eljutnom, aki teheti tegye meg és írjon róla. Sziasztok, legközelebb már kívülállóként írok, otthonról. |
Előzmény: kerya (558)
|
|