Didergő Király Creative Commons License 2023.03.04 0 0 5528

remélem, hogy hepci is idetalál, ez az ő projektje évek óta. :))

itt vannak a képek. (rajtuk jobb gombra kattintva, "kép megnyitása új lapon", és eredeti méretben láthatók.) mindegyik fa 2019 őszi ültetés, kivéve a meteor korai meggy, az 2020 őszi. bár sokat locsolom őket, ezen a köves, sóderes talajon lassan fejlődnek. a mutsut annyiban elcsesztem tavaly nyáron, hogy biomódszerrel (kézzel) próbáltam eltávolítani a tetveket, de nem győztem, ezért ahogy a képeken is látszik, visszapöndörödtek a hajtások. idén erre jobban figyelek majd. a top taste szilva nagyon nő, az több vizet kap, mert alá folyik az ereszcsatorna vize. igen, látszik, hogy elég árnyékos helyen van, hajlik a fény felé. az egyik árnyékolóját még tavasszal kivágom, szóval némileg javul majd a helyzet ilyen szempontból. 

tavaly ott tartottunk, hogy még nem lehet kialakítani a második ágemeleteket, mert nincs megfelelő távolság az alsó vázágaktól, illetve az alsóknak meg is kell erősödniük, különben rájuk erősödik a felső emelet. nem tudom, hogy a képek alapján eljött-e az idő. részletes útmutatásra lenne szükségem, mert még mindig nem igazán értem, hogy mit is csinálok. :/

Előzmény: Didergő Király (5524)