Engem ebben a keretben nem is igazán a bal átlövő aggaszt a legjobban, hanem, hogy ki fog itt baloldali kettest védekezni?
A felsoroltak közül egyedül El-Deraa szokott. Rajta kívül még tudhatna Ligetvári, de ő egyrészt már régóta nem támad (és sokakkal ellentétben és szkeptikus vagyok, hogy ha éles meccseken megkapná a lehetőséget akkor mire lenne elég támadásban), másrészt rá hármas védőként is szükség lesz Pechmalbec és Fabregas mellett.
A felröppent pletykák alapján, ha tényleg jön Valencia, ő szokott kettest védekezni a klubjában, de azért nem ugyanaz kettes védőt játszani a Valurban mint a Veszprémben. Ráadásul erre a célra fizikai paraméterei alapján nem is tűnik elégnek ezen a szinten.
Elnézve a keretet, nekem is a véleményem, hogy Kosorotov, Casado és Mahé trióból, max. 2 játékosnak van értelme, mivel nehéz foglalkoztatni ennyi, csak támadásban jó játékost. Viszont közülük kettőt is boldogan beáldoznék egy olyan játékosért, aki támadásban és védekezésben (baloldali kettesvédőként) is nagyon jó.
André Gomes csak 24-től szabad... Pytlickkel kapcsolatban pedig úgy tűnik még csak pletykák sincsenek. Jó kérdés, hogy egyáltalán ki jöhetne szóba? Valószínűleg jövőre már senki.