Meg vagyok gyozve, ha tenyleg ezt mondta, az eleg egyertelmu. Mar az, hogy ezt elmondta, szomoru. Ha teszem azt engem ki akarnanak rugni valahonnan (nem mondom, hogy vele ez volt a helyzet) es aszongyak, hogy egy dolgot csinalhatsz, de csak ugy ugralhatsz, ahogy mondjak, akkor vagy elfogadom, vagy nem. Jo lenne tudni, hogy Endrenk egyetert-e ezekkel a hajmereszto baroksagokkal (szemuveg, szerkeszto neveben, stb.), vagy csak kenyszerbol csinalja, mert nincs valasztasa es enni kell adni a gyerekeknek.
Egyebkent ujra van ablak, ott szivesebben latnam. eleinte en is aszittem, hogy csak elsore fura a Hiradoban, aztan majd mexokom, de meg mindig nem sikerult. Talan nem az en hibam.
Beszed: nekem tetszik a stilusa es szepnek tartom, csak ismet oda likadok ki, hogy mas musorba valo. Hiradoba jobb volt az egyebkent altalam nem kedvelt Lendvai Szabi is, meg fogalmam sincs, hogy hova lett anno a regen meg kivalo alternativ zenei radiomusorokat vezeto Siklos Andris sem. Na rajta is meglepodtem a hiradoban, de mexoktam. Bandival nem megy.
Bocs, hogy hosszu volt.