nem lehet, hidd el!
mindig csak egy pici szeletet lehet mutatni, és azt sem a másik képébe tolni, mint ahogyan én is csinálom akár itt is. látod, mennyien haragszanak, haragudtak rám ...
ügyfeleim is hiszik, h az anyjuk meg fog gyógyulni ...
nincs mit tenni! amíg nem ártanak másoknak a bolondok, hagyni kell őket ... akkor baj van, amikor akár tudatlanul bántanak másokat, ártalmas a hitük ...
az ilyen Clark Kent-k nem ártalmasak ... bolyonganak egész életeken át, keresik a járatot Metropoliszba ...
most volt egy hír, h vki Jézusnak adta ki magát, egy csomó lóvét bezsebelt, jól tartották a hívek ... aztán bíróság elé állították, amivel én nem értek egyet, mert sokáig megszerezte azt az örömet a híveknek, h Jézussal találkozhattak ... (már minden élmény pénzbe kerül)
és van ezzel a hazugsággal egy dilemmám ...
most olvastam, valszeg fikció, de érdekes téma ... egy nő hozzáment egy alkalmas pasashoz, akiről már az elején érezte, hogy mellette biztonságban lehet, és a fickó el is halmozta mindennel, amire csak egy nő vágyhat. nem luxussal, csak szimpla jólléttel, biztonsággal. na, a nő kezdetektől érezte, h ez olyan langyosvíz, de tette a dolgát, kétszer lebabázott, és most 35 évesen csalódott, elégedetlen, nem szereti a férjét, aki továbbra is húen szereti őt. A nő kezdetektől nem nagyon akarta ezt, de kétségtelenül meglátta a fickóban, h űséges lesz. és most van egy dilemmája, h megmondja-e a pasinak, h mi a helyzet, vagy egyáltalán mit tegyen, mert a két kölyök meg ott van ... és amúgy kb nincs hiba a csajjal sem, nem kúr félre, "rendes" asszony, csak nem szereti a férjét, de tisztelettel elvan mellette ... hát most hogy lehetne a pasit ezzel szembesíteni??
pszichológusok sem szembesítenek, hanem csak a felfedezésben segítenek. ha mindenki szembesítve lenne, megőrülne a világ ...
szóval értem én, h sem nem Szupermenek, sem nem Clark Kentek ... deazért ez nem így működik, hogy ezzel azonnal szembesítik őket ... a szembesítésre fel kell készíteni ... mert kibillennek, összeomlanak az emberek ...
gondolj csak arra, h mondjuk valakinek fikás az orra, és megszólítják ezzel ... hogy mondjuk használjon szebkendőt, stb ... még ha nagyon diszkréten is teszik, akkor sem jó érzés ...