dr Beverly Crusher: űr Sarah Connor?
Ő egy erős nő, nehogy már egy átlagos doktor legyen. Ugyanezt csinálták Hetessel is. Várom, hogy ő is rájöjjön, hogy igazából a nőket szereti.
Remélem kiderül valahogy, hogy a gyerek nem is a közös gyerekük, végülis nem mondták ki egyértelműen. Az is milyen már, hogya közös gyereked a halott férjedről nevezed el, aki amúgy az új apuka hibájából halt meg.
Riker: üde színfolt a funkcionális család
Ez nekem is szemet szúrt, nehogy legyen már egy boldog pár. Bár ez már a régi sorozatokra is jellemző volt.
Egy epizóddal később megint LaForge? Hogy-hogynem a lánya itt szolgál ezen a hajón.
Ez a kis univerzum szindróma. :) Rios is pont azon a hajón szolgált ami találkozott az androidokkal, micsoda véletlen!
Egyébként lefogadom, hogy a következő részbeli bújócskában, meg fog sérülni vagy halni. Máris meg lesz a dráma LaForge és Picard közt.
Egyébként lesz még egy lánya, akit az igazi gyereke fog alakítani.
"Something's going down with the Red Lady"
Csak egy kis fanservice volt az egyik legjobb TNG részből. És persze a szokásos klisé, hogy éppen egy mp-cel később ér oda a főhős mint kéne.
Picard nem tudja mi a hellbird?
Persze, hogy nem tudja, mikor ezt csak most találták ki, nem is volt ilyen az eredetiben. A borg nem hekkelte meg az Enterprise-t. :)
Érdekes volt hallani a régi hajónapló bejegyzést az első rész elején, mennyire más volt még a hangja Patrick Stewartnak. Nagyon megöregedett.
A második évadot talán nem fogják alulmúlni, az már tényleg művészet lenne, ha mégis sikerülne. Én egyelőre bizakodóbb állásponton vagyok, vannak logikátlanságok, az idővonallal is lehetnek gondok, de egyelőre várom a következő részeket.