Templar
2000.03.28
|
|
0 0
1464
|
Hello lore meg a többiek is,
Magam se értem hogy szaladtak így össze a dolgaim. Próbáltam be be nézve lépést tartani az eseményekkel.
Szal lore nem jövök S80-al legfeljebb, ha sikerül kireszelnem egy megfelelő kulcsot, vagy időközben alkotmánybíró leszek (Bolas titkos terve szerintem az, hogy így jusson S80-hoz és ő velem ellentétben már beíratkozott a jogra).
Én is láttam az Autómániát és kíváncsian várom, hogy hogyan tisztíccsa a levegőt a V70.
Öromhír viszont (legalábbis nekem), hogy a 244-em fogyasztása beállt a városi 10-11 literre az előzetes elvárásoknak megfelelően, nyilván a szofisztikált váltókezelésem és általában a csiszolt vezetéstechnikám folyományaként.
Ha már itt vagyok feltennék egy vaprószt (lore!!). Tud valaki elfogadható áron 244 első lámpákat eladót? Sajnos az enyémek a fényszóró belső oldalán tiszta rozsdásak, úgyhogy a gép szemei pont olyanok mint az enyémek voltak az elmúlt napokban.
Újabb érdekes dolog került nyilvánosságra, házi pedagógusunk fargo a golfokat is rugdossa. Mindenki kerülje a vele való összetűzést!:-) |
|