BVNG25 Creative Commons License 2023.02.28 0 1 24195

Arra kell gondolnom, hogy tehetségtelen, ötlet és ihlet ellen beoltott f*kalapokat alkalmaznak showrunnernek és a vezető producerek szintén azok. Akik hozzák a megszokott, bejáratott hasonló "írókat" magukkal. Az ismert scifi és fantasy sorozatok kliséiből, jeleneteiből összekatyvasztanak valamit, beleszuszakolva az igazi Star Trek jobb sorsra érdemes karaktereit. Oszt annyi, szerintük kész a modern, megújult Star Trek, akiknek meg nem tetszik, azokat lealázzák boomernek, múltban rekedt kánonfetisisztáknak stb.

Nem tudom, hol lett elb*va teljesen az egész, mi volt az a pont, ahol még meg lehetett volna fordítani hiteles, tartalmas irányba. Én a Discovery első évadánál akadtam ki és vágtam volna ki a az ablakon az egész stábot, ha tehettem volna. De reméltem, hogy a többi új sorozattal nem csinálják meg a hasonló színvonal és szellemgyalázást. Picard kapitányt talán mégis tisztelik annyira, hogy viszik tovább a régi szellemiséget, tartalmasságot. De úgy látszik, nem. Sőt, valószínűleg élvezik, hogy tönkre teszik sok-sok ember régi, kedves idoljait. Cancel culture.

Komolyan meglépik azt, hogy Picardnak és Beverlynek van régóta egy közös gyerekük, akiről nem tudtunk, sőt , Picard sem?

Hát ennél ócskábban bulváros "fordulatot" nem is lehet elképzelni. Ehhez képest a TNG híresen hülye epizódja, amiben Dr. Crushert elcsábítja egy jóképú skót kísértet és annyira belezúg, hogy kilép a Csillagflottából, maga a színvonal.

Előzmény: lyukas csokoládé (24194)