Ajaj Bookshie, úgy látszik rosszul fejeztem ki magam, vagy csak a te figyelmed lankadt el, mer most először nem érzem ki azt a megvetéssel elegy gúnyos élt a válaszodból, amely oly hatékonyan segített eleddig napi betevő frusztrációs adagomhoz. Vigyázz, ebből baj lesz, asszem megindultál a lejtőn! Kösz a szíves tájékoztatást, EKKORA kő esett le a szívemről, hogy pmb él és virul (azaz, hogyan is virulhatna NÉLKÜLÜNK ?) Nem tom, hogy te honnan tudod, ki is paulina IRL (tán együtt szoktatok shoppingolni a Duna Plázában?), de nekem, könyörgöm, el ne áruljátok! Most, hogy mondod, télleg említette, hogy a gépe kikattant, miko Ákos meztelen (de legalább nesztelen) fotóit nézegette rajta. Ha összefucc vele, mondd meg légyszi, hogy azé siessen azzal a szervizeléssel,mer nekem bő egy hónap múlva megin lejár az Internetem, oszt legalább egy virtuális búcsúcsókot még szeretnék tőle. Te pedig meséljél nekünk Álompárosról és Álompárosotokról! Olyan romantikusan hangzik, mi pedig, ezekben a pmb-szűkös időkben ki vagyunk éhezve a romantikára!
Tennap önkorrepetálási célzattal kikőcsönöztem a könyvtárból az ott fellelhető egyetlen heavy metal CD-t (Metal Legends. A tribute to Judas Priest. Vol II.). Éccaka meghallgattam, ne nekem sajna nem jött be, néhány számot különösen nehezen toleráltam. Próbáltam pumpup the volume, de akko sem vót nyerő, a szomszéd meg, nem tom mér, ma reggel kisírt, karikás szemmel nem viszonozta a köszönésem. Úgyhogy, szomorú vagyok, de ha neadjisten eccer mégis mink leszünk a NeoÁlompáros, akkor is nélkülem kell koncertre járnod. Egyébként, íme eljött a szembenyalás órája, úgyhogy hadd árujjam el, hogy még sose találkoztam olyan lánnyal/nővel/mindegy, aki:
a, heavy metal rajongó (eddig még aká Bíró Ica is lehetnél, de nyugtass meg, ugye nem?)
b, közben regényt ír a fiókjának
c, internetezik
d, végül, de nem utolsósorban, nem kap heves szívdobogást fernando colunga puszta nevének említésére (ez egyben egy jó kis oldalvágás pmb felé)
Szóval elismerem, te is megérdemelnél egy Bookshie fánklubot, de az má télleg kínos lenne, ha én mos csinyálnék egy MÁSIKAT. De azé a szívemben nyitottam egyet neked is, definitely.
Libetine, te pedig tarts ki, mer úgy láccik, igazán komoly Lubtagok csak mi ketten maradtunk! Bookshie-tól mégsem várhatjuk el, hogy fanatikus pmb-fánk legyen! Legfeljebb egy támogató, külső baráti kör. Nekem meg mingyá lejár az előfizetésem és rád gondoltam, hogy neked adom át a topicgaz(da)emberség nehéz, felelősségteljes, de örömökkel teli stafétáját. Mer PMB MUST GO ON! (Igaz ehhez előbb pmb must come.)
Elnézést kívánok, hogy ezúttal ilyen fecsegő voltam, de egyrészt itt van ugye a pmb-ről ért jóhír öröme, másrészt meg ugyan minek nyitna az ember saját fánklubot, hacsak nem azé, hogy utána felhőtlenül és szabadon rajonghasson ÖNMAGÁÉRT !
Üdv néktek: Különböző Nárcisszimusz Béla