Spy der Man
2023.02.24
|
|
0 0
267
|
Yiannopoulos ismert szélsőjobboldali szerző, akinek azért kellett távoznia az amerikai nyilvánosságból, mert napvilágot látott két videorészlet, amelyen megengedhetőnek nevezte idősebb férfiak és fiatal fiúk szexuális kapcsolatát, illetve azt is mondta, a belegyezési korhatár szerinte nem olyan egyértelmű dolog.
vitatott meghívottak miatt a nemzetközi hírekbe is bekerülő konferenciát ténylegesen Schmidt Mária közalapítványa szervezi, a botrány után a konferencia előadóinak listáját is ők tüntették el.
elhizott Orban alszent pofáján ez mar nem is rinocerosz hanem dinoSZARurusz. Schmitt mraiskajat miért nem kérdezi róla hogy miert hivtak meg ilyeneket?
- „Nem vagyok meglepve egyáltalán hallván azokat a reakciókat, hogy miket mondtak a magyarok. És ha tehetnék, meg is tennék azt, amit mondanak.”Kapcsolódó
- Én is föl vagyok indulva, és fel kell tennem azt a kérdést, hol voltak ilyenkor a felnőttek? Hol volt az iskolaigazgató, hol volt a tankerület, amelynek az a dolga, hogy megvédje a gyerekeket? […] Hol vannak azok az állami emberek, akiknek az a dolguk, hogy vigyázzanak a gyerekeinkre?
- – sorolta a kérdéseit Orbán Viktor.
- A miniszterelnök ezután azt mondta, hogy ezzel az üggyel személyesen neki is foglalkoznia kell, és erre fogja szánni a péntek délutánt, amikor találkozik Pintér Sándor belügyminiszterrel. Mint mondta: választ szeretne kapni a belügyminisztertől ezekre a kérdésekre.
|
|