Spy der Man Creative Commons License 2023.02.24 0 0 267

Yiannopoulos ismert szélsőjobboldali szerző, akinek azért kellett távoznia az amerikai nyilvánosságból, mert napvilágot látott két videorészlet, amelyen megengedhetőnek nevezte idősebb férfiak és fiatal fiúk szexuális kapcsolatát, illetve azt is mondta, a belegyezési korhatár szerinte nem olyan egyértelmű dolog.

vitatott meghívottak miatt a nemzetközi hírekbe is bekerülő konferenciát ténylegesen Schmidt Mária közalapítványa szervezi, a botrány után a konferencia előadóinak listáját is ők tüntették el.

elhizott Orban alszent  pofáján ez mar nem is rinocerosz hanem dinoSZARurusz. Schmitt mraiskajat miért nem kérdezi róla hogy miert hivtak meg ilyeneket?

• „Nem vagyok meglepve egyáltalán hallván azokat a reakciókat, hogy miket mondtak a magyarok. És ha tehetnék, meg is tennék azt, amit mondanak.”Kapcsolódó
  • Én is föl vagyok indulva, és fel kell tennem azt a kérdést, hol voltak ilyenkor a felnőttek? Hol volt az iskolaigazgató, hol volt a tankerület, amelynek az a dolga, hogy megvédje a gyerekeket? […] Hol vannak azok az állami emberek, akiknek az a dolguk, hogy vigyázzanak a gyerekeinkre? 
  • – sorolta a kérdéseit Orbán Viktor. 
  • A miniszterelnök ezután azt mondta, hogy ezzel az üggyel személyesen neki is foglalkoznia kell, és erre fogja szánni a péntek délutánt, amikor találkozik Pintér Sándor belügyminiszterrel. Mint mondta: választ szeretne kapni a belügyminisztertől ezekre a kérdésekre.