Jó reggelt mindenkinek
fargo
Az a baj, hogy engem is pont annyira zavar a legkisebb hiba is, mint ahogy téged, szóval átérzem a helyzeted, hogy nem ezt vártad egy legendás márka legendás járművétől...:-( Én sem ezt vártam a saját Volvomtól, de akkor milyen lehet a többi :-))
Szerintem fel a fejjel, próbálj meg örömet találni inkább a kocsiban és győzd meg magad, hogy a hibák nem vészesek, olyanok, amire egy szerelő csak legyint, benyúl, meghúzza és kész.
Az én kuplungom is nyikorog, az én ablakmosóm is gagyizik, sibedám és tempomatom meg nincs :-))
A napfénytetőről sokat cikkeztek, állítólag valami szuper-környezetkímélő ragasztóval ragasztották meg a svédek, ami egy idő után elenged. A kuplung és a bowden minden autóban a cserélendő alkatrészek között van, emiatt ne aggódj. Az ablakmosó spricnid telemehetett valami szösszel vagy sárral, egy tűvel próbáld meg kipiszkálni. A tempomat érdekesebb probléma, 90%, hogy nem a vezérléssel van baj, az így nem megy tönkre. Ha az ABS-ed és a km/h kijelzésed jó, akkor valószínűleg egyszerű kontakthiba a szabályzó szelepnél.(Ez csak találgatás.) Mindenesetre a jelenség tipikus szabályozástechnikai probléma, most valami hasonlón jellegű munkán dolgozom és tudok ilyen jelenséget produkálni.
Üdv
Harvester