Derek
2000.03.27
|
|
0 0
39
|
." Nem tudom hány EU-országbeli vagy amerikai ismerözsöd van, gondolom felfedezted, hogy belpolitikáról nem illik beszélni, csak ha kifejezetten rákérdeznek. Inkább vacsora után, a második viszkit követöen. Saját kormányt szídni meg szvsz úgy általában instabil pszihére vall, amit esetleg egy szerbnél elnéznek (csak ugye kerülik oket) de a görögök már leszoktak róla. Az, hogy valaki telepofával és rossz angolsággal szídja a kormányát, hát az magyar specialitás"
Ugy latszik en masfajta amerikaiakat ismerek, igaz ezek mind egyetemi oktatok es orvosok , meg amolyan gyanus 68-asok fokepp, de hallottam oket elottem is teli pofaval szidni az allam politikusait partallastol fuggoen, de az orszagos politikusokat, Clintont , Goret, az ifju Bush-t vagy eppen a republikanusokat kinek a politikai partallasa szerint es nem vacsora utan , hanem amikor szoba jott eppen. Lehet , hogy elotted nem mert csak futolag ismersz ilyeneket, de en 8 eve egyutt dolgozom veluk. Most meg kulonosen, hogy egy ev alatt 50 szazalekot ment fel a benzin. |
Előzmény: szalonna (37)
|
|