lore Creative Commons License 2000.03.26 0 0 1433
MiSu nem suxx ez nyilvánvaló. Nem azért kell szeretnem egy F1 pilótát mert hajjde szimpi, mer akkor Nakanot vissza az F1be, de gyorsan ő olyan szimpatikus niemand volt! Szal annak szurkolok aki szerintem a legjobb pilóta eme mezőnyben és esetemben eme pilóta egy karizmatikus csapat tagja.

Emberek! Figyeltétek Schumi fejét és a többiekét a mérlegeléskor? Cipész Mihály le sem izzadt, a többiek meg törölgették a sós lét a szemöldökükről! És az elején a mikor a körrekordokat csinálta? Képes volt 10 egymásutáni körben a legjobbjához képest századokban eltérő köröket alkotni.

fargo,
F1-es pilótát akarsz volvoban látni? Irvine és Herbert az esélyes erre egy-egy nyaraláskor a konszern autóit használják. MS második évében egy Dedra kombival volt sielni norvégiában. A V70 XC asszem erre a célra még jobb is lesz forrófejű ámde faszagyerek Eddienek!

Sajna a GM eszegeti a FIATot a Ford helyett. FIAT kapcsolók lesznek a Saabokban? Én ilyen apróságoktól féltem a volvot is a Ford miatt. Azok után, hogy a JAG S-type-jában feltűntek a mondeo órái... naneee. Ilyen volt régen a testarossákban a croma kapcsolói... Pedig a FIAT ölég jellegzetes arccal rendelkező márkákat birtokol (Ferrari, Maserati, Alfa, Lancia), hogy jó a családhoz tartozni.

1. MS 20pont, 2. DC & Ruby 6pont .... no comment! Ja és szvsz a McLaren jobb autó.

1745 for fargo v. lore (egy hétnegyvenöt mmmm)

lore