Kiállítások: 6 perc ill. 14 perc
Nincs miről beszélni. 10 éve állandóan sok a kiállításunk. Ha 10 perc alatt vagyunk nagy ritkán, akkor már csettintek. Szabálytalanul védekezünk, , lemaradunk, rengeteg az ostoba, felesleges odaütés, amikor már nem oszt nem szoroz. Ezért (is) örültem, mikor Blago elment, aki ugyanolyan zsákutca volt, mint most ElDeraa. Utóbbi tud védekezni, de elől kevés a játékszervezéshez, szerintem.
Továbbra is úgy gondolom, Liget évek óta a legjobb védőjátékosunk, simán lehetne Csoknyai szintű, csak pályára kellene küldeni...
Remili nekem jolly joker, aki olyan, mint a másik oldalon Mikkel Hansen, azaz lát a pályán, a szélsőket is simán helyzetbe hozza. Amint pályára lép, ő lesz a legjobb irányítónk. Az a baj, hogy ha Nenadicsnak nem megy, akkor a csapatnak sem fog. Talán nem is annyira motivált most, hogy a jövője bizonytalan.
Lauge sérülése után is egyik legjobbunk volt, Corrales betegen is végre hozzá tudott tenni valamit.
Valahogy ebből a halmazból nem áll össze egy stabil, megbízható játék, nem látom a vezért. Remili majd?