Törölt nick Creative Commons License 2023.02.17 0 0 19894

Köszönöm hogy felhívtad a figyelmemet.

A hozzászólások a (19226 -+20) "Kioto" kajszit emlegették, mint nagy fagyállóságút.

Az egyik topiklakó képet is tett fel, hogy -5°C-os fagyok után is termett, ellentétben 

a többi fajtával.

Azt írta lekvárnak is jó, és pálinkája is nagy elismerést kapott.

Bár ízvilága kicsit különbözik a magyar kajsziétól, de nagyon jó.

((Kevesebb a magyar vonás, van benne egy kis japán vonás, azt írja...))

(Ízes és aromás, nem úgy mint a piaci fajták egy része.)

 

A "Kioto" kajszi kapható a google szerint hazánkban.

(Talán nagyobb a kínálat és a választék mint gondoltam.)

A fagyállóságot kiemelik mindenhol, a betegségekkel való ellenállóképességet

ahol eddig rákerestem ott nem emelték ki sehol.

 

Igen, és itt van a "Samurai" kajszi is, erre is rákerestem.

Ő is kapható Mo-on.

 

Talán jobban körbe kellene járnom a témát, többet utánaolvasni.

Akinek van még ötlete, kajszi típus amit a figyelembe tud ajánlani, tegye meg, megköszönöm.

Még idén is van valamennyi idő újragondolni mindent.

 

Előzmény: james69 (19892)