Zizu33
2023.02.17
|
|
-1 6
10909
|
Nekem az elmúlt meccsek alapján az okoz komoly aggodalmat, hogy még az elképzelés szikráját sem látom, hogy mit szeretne a csapat. Lehet a Szegeden meg Pastoron röhögni a szisztemjével, de az legalább néha bejön és van koncepció. Nálunk azt látom, hogy felmennek a játékosok és nem csapatként hanem egyénekként játszanak. Persze vannak már kialakult kapcsolatok (Petar és Andris), de nézve a meccseket nekem az az érzésem, mintha Ilics mester taktikája az lenne, hogy menjetek fel azt oldjátok meg elég jó játékosok vagytok. Ha éppen megy Nenadicnak, Laugénak, Mahénak vagy egyik szélsőnek és jön egy +kapusteljesítmény akkor verünk szinte mindenkit, egyébként megáll a gépezet és bukó van. És többször írtam már, hogy tisztelem Ilicset, mert sokat tett a veszprémért, de jelenleg nagy még neki ez a kabát. Az külön kérdéskör, hogy mi van a kapusainkkal. Jó -és tartós- kapusteljesítmény nélkül a final4 közelében sem leszünk. És ki merem jelenteni, hogy a tegnapi Szeged vert volna minket, szóval lassan a bajnokságra is félve gondolok..... |
|